Podcast

En podcast om hur du utvecklar, lanserar samt skalar upp din Startup.           

skapad av Sebastian Shariati 

Prissättning 

I dagens avsnitt dag ska jag prata om hur du prissätter dina produkter för att maximera vinsten.
Vi kommer även att prata om varför du inte ska prissätta dina produkter efter vad konsumenterna vill betala samt varför det är helt avgörande att förstå värdet av dina produkter. 

Skapad av Sebastian Shariati

A/B Testing

I dagens avsnitt  ska jag prata om hur du optimerar din online-närvaro med A/B tester och de olika faktorer som är nödvändiga för att kunna urskilja mellan relevant och onödigt data.

Expansion

I dagens avsnitt ska vi prata lite om hur du förbättra din affärsplan och expanderar ditt företag. Jag beskriver processen med att skapa innovativa produkter som inte bara löser problem men också kommunicerar med rätt marknad och hur du kan förfina din strategi innan du skalar upp din verksamhet. 

 Sebastian Shariati

Förverkliga dina idéer

I dagens avsnitt ska jag prata om hur du kan,  genom att använda rätt inställning och organisations metoder, ta dina idéer och göra dem till verklighet.

 Sebastian Shariati

VC

I dagens avsnitt försöker vi förstå riskkapital bolagen och hur de arbetar, så att du kan säkerställa startfinansieringar. Hur man bygger upp en bra ledningsgrupp för att locka till sig investerare. Varför framgång går ut på en bra utgångsstrategi samt varför du ska söka en “ängel” innan du knackar på hos en VC.

 Sebastian Shariati