Talangutveckling

Investera i framtidsskyddad talangutveckling. Våra utvecklingsprogram skapar de ledarskaps förmågor som framtidens organisationer behöver.

Workshop (1-2 dagar)

Minimum ansträngning, maximal effekt: De här initiativen är utformade för att sprida innovationsmöjligheter i hela organisationen på snabbast och mest effektiva sätt. De kan användas i kombination med andra kompetensutvecklingsprogram för att öka intern kunskapsöverföring.

En dags workshop för chefer, möjliggör innovation och påskynda tillväxten genom att förstå vad dina team går igenom och hur du kan stödja dem.

Innovation och kreativitets workshop

Denna workshop är utmärkt för alla som vill skapa nya banbrytande idéer för produkter och tjänster inom ett stort företag.

Design Thinking workshop

Designtänkandeprocessen introducerades av IDEO och fulländades av forskning vid Stanford. Denna workshop är användarstyrd innovation när den är som bäst, perfekt för företag som vill upptäcka dolda möjligheter i ett specifikt marknadssegment.

Lean startup workshop

Våran lean startup träningsprogram tillhandahåller strukturerat, handlingsverktyg som ditt team kan använda direkt i dina pågående innovationsprojekt. Dessa verktyg kommer att minska ”time to market”- och investeringsrisker. Lean startup workshopen tar dig igenom hela uppstartstillväxten, från att få en exakt förståelse för kundernas behov, till skapandet av affärs prototyper.

Affärsmodells innovation

Forskning har visat att affärsmodells innovation kan skapa upp till 25 gånger konkurrensfördel jämfört med mer traditionell produkt- och process innovation. Dock har endast 17% av företagen tittat på sin affärsmodell och jämfört dem med konkurensen. Det är dags att flytta fokus till det som är mest viktigt